Σχετικά με Εμάς

Προσπάθειά μας είναι να σας προσφέρουμε έναν ευχάριστο και εύκολο στη χρήση οδηγό στα μουσικά δρώμενα και καταστάσεις των ημερών μας. Συναυλίες, μουσικές δημιουργίες, νέα της μουσικής βιομηχανίας και εξελίξεις είναι μέρος της θεματολογίας που παραθέτουμε.

Για τον ενδιαφερόμενο επισκέπτη της σελίδας, προσφέρουμε μια πλειάδα από χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τις σημαντικότερες μουσικές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που σύμφωνα με τη γνώμη μας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Πληροφορίες για το περιεχόμενο, το πρόγραμμα και τη διαθεσιμότητα και προσεγγισιμότητα των εκδηλώσεων, σε συνδυασμό με μια προσπάθεια αξιολόγησής τους, πάντοτε με γνώμονα την αύξηση των πιθανοτήτων σας να βρείτε κοντά μας αυτό που ταιριάζει στο γούστο και την ιδιοσυγκρασία σας.

Σε ένα παραπάνω βήμα, σας παρουσιάζουμε εικόνες και ήχους μουσικούς, σύγχρονες δημιουργίες από ποικιλία μουσικών χώρων, και δημιουργών, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, στα πλαίσια της ενημέρωσής σας και της δημιουργίας μιας ολοένα και καθημερινά πιο έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης. Οι επιλογές πάντα δικές σας, η ευθύνη για να παρουσιάσουμε μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα δημιουργιών αποκλειστικά δική μας.

Το ταξίδι στην μουσική που αποτολμούμε στον ιστότοπό μας, έχει περάσματα και από το σήμερα αλλά και από το μουσικό χτες, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια βάση συγκριτική αναφορικά με το τι αρέσει στις μέρες μας, σε τι βαθμό είναι μια νέα πρόταση, αλλά και σε ποιο βαθμό η μουσική όπως τη βιώνουμε σήμερα είναι παράγωγο της ιστορίας της και της δημιουργικής σκέψης και εκτέλεσης μουσικών του παρελθόντος, μουσικών που έχουν γράψει τη δική τους, ανεξίτηλη ιστορία στο χώρο.

Η παράθεση των πληροφοριών και γεγονότων, δική μας υποχρέωση, τα συμπεράσματα και κρίσεις τα αφήνουμε στην απόλυτη ευχέρεια των επισκεπτών μας, του καθενός από εσάς. Ένα είναι σίγουρο, το μουσικό ταξίδι που προσφέρουμε, όπως κάθε μουσικό ταξίδι, δεν μπορεί παρά να είναι ευχάριστο.